Laba Daba pārcelta uz 2021.gadu
top of page
Search

Laba Daba pārcelta uz 2021.gadu

Updated: Apr 15, 2022



Vai zināji, ka ieņēmumi no pārdotajām festivāla biļetēm nenosedz festivāla kopējās organizatoriskās izmaksas? Tāda situācija ir lielākajai daļai rīkoto koncertu un festivālu visā pasaulē. Festivāla budžetu veido vairāku sadarbības partneru pienesums un svarīga loma ir katram no tiem.

Mēs ilgi rēķinājām un domājām, kā 2020.gadā izgrozīties, lai dotu sev iespēju sarīkot mazu un eksk


luzīvu festivālu 1000 personām. Rezultatā esam nonākuši pie lēmuma, ka šogad festivāls nevar notikt.

Festivālu pārceļam uz 2021.gada 6.-8.augustu un ļoti novērtēsim, ja atbalstot mūs un kultūras nozari, kas šobrīd ir neapskaužamā situācijā, nesteigsies ar iegādātās biļetes atgriešanu. Iegādātās biļetes būs derīgas arī 2021.gada festivāla apmeklējumam un maiņa nav nepieciešama.

Ja kādu iesmeslu dēļ nebūs iespējams apmeklēt pārcelto pasākumu, naudu par biļetēm, kas iegādātas SIA „BIĻEŠU SERVISS” tīklā, var saņemt ar pārskaitījumu, aizpildot pieteikuma veidlapu līdz 2020.gada 21.augustam. Pieteikuma veidlapu var ielādēt šeit.

Aizpildītu veidlapu sūtiet uz e-pasta adresi info@bilesuserviss.lv.

Gatavojoties 2021.gada festivālam, biļešu tirdzniecību un organizatoriskos darbus nākamā gada festivālam nepārtrauksim. Cena līdz nākamā gada pavasarim paliks nemainīga – 45,00Eur.

Paldies par uzticību un kopā būšanu aizvadītajos gados, kā arī novērtēsim, ja tiksimies “Ratniekos” kopā baudīt LABA DABA atmosfēru nākamajā vasarā!

bottom of page