Laba Daba pārcelta uz 2022.gadu
top of page
Search

Laba Daba pārcelta uz 2022.gadu

Updated: Jul 1, 2021

Laba Daba draugi, lai arī līdz pēdējam brīdim cerējām, ka varēsim jūs klātienē satikt jau šogad, esam spiesti paciesties līdz 2022.gadam. Festivālu pārceļam uz 2022.gada 5.-7.augustu.



Arī ierastos apstākļos ieņēmumi no pārdotajām festivāla biļetēm nenosedz kopējās organizatoriskās izmaksas. Pandēmijas ietekmē budžeta plānošana ir vēl komplicētāka, jo jārēķinās ar papildu izdevumiem. Izvērtējot riskus un ieguvumus kopējai sabiedrības drošībai un veselībai, saprotam, ka visiem labpatīkama festivāla organizēšana šogad nav iespējama.

Biļešu tirdzniecība Biļešu servisa kasēs netiek pārtraukta. 2020. un 2021.gadā iegādātās biļetes būs derīgas arī 2022.gada festivālā, un to maiņa nav nepieciešama. Tiek saglabāts arī vecuma slieksnis, līdz kuram ieeja festivālā, vecāku pavadībā ir bez maksas. Biļetes nav nepieciešamas bērniem līdz 13 gadiem (ieskaitot). Novērtēsim, ja iegādāto biļeti pietaupīsi. Tādā veidā atbalstīsi kultūras nozari, kuru Covid-19 ietekmējis vistiešāk, kā arī ietaupīsi pats, jo zemāk par šī brīža cenu biļetes nebūs pieejamas.


Savukārt, ja zini, ka festivālu 2022.gadā apmeklēt tiešām nevarēsi, par biļešu atgriešanu sazinies ar Biļešu servisu, rakstot uz e-pastu: info[at]bilesuserviss.lv. Ja tomēr zini, ka likumā noteiktu pamatotu iemeslu dēļ (piemēram, nevari atrasties valstī, kurā notiek pasākums, vai pasākumu liedz apmeklēt būtiski veselības ierobežojumi) nevari apmeklēt pārcelto pasākumu jaunajā datumā, tad aicinām rakstīt iesniegumu uz info[at]bilesuserviss.lv, pievienojot pamatojošu dokumentu.


Pateicībā par sapratni un ar labdabīgu skatu nākotnē – Tava Laba Daba komanda!

bottom of page